Sorry for lite blogging!! (etrod)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Sorry for lite blogging!!Heei alle sammen!
Nå tipper jeg at jeg nesten har mistet alle leserne minne, så jeg får vell bare jobbe meg opp igjenn. Sorry for ALT for lite blogging! Det har bare vert så travelt med brøver og tentamener helt siden skolen begynnte. Har dere og det sånn? Jeg vet ikke helt hva jeg skal blogge om for det har ikke kjedd så mye i det siste... Og nå er det bare 28 dager i gjenn til burstagen min (tror jeg), wihuu, gleder meg. I de siste dagene eller for og si det sånn, de siste ukene, har jeg og en av besteveninnene mine sittet og sett på gamle episoder av paradise hotel ( fra 1-34, og det er 40 og nå episoder).det er gøy. Dennis<3<3<3<3
Har dere og hørt den nye nyheten av Justin Bieber? At han har røyka hasj?.. Og nå plager alle han nesten for det, eller for og si det sånn, media gjør det, Beliebere er Beliebere, elsker han fordet om.

Nå sitter jeg bare her og nettopp har spist middag, vi spiste egg-nudler med paprika, løk, chorizo pølse eller hvordan det skrives og fløtesaus, det var kjempe godt! Vi har prøve i samfunnsfag i morgen så jeg pugger til den (hadde matte- tentamen i dag) men nå vet jeg ikke hva mere jeg kan blogge om så...


~Dorte Husmo Fagerstad~

Tips til hva jeg kan spille på gitar og synge i overmorgen i musikk?? vi har praktisk prøve da.


 • Én kommentar


  Ailin13.01.2013 kl.22:40

  ...:)!

  Skriv en ny kommentar

  etrod

  Jeg er en jente på tretten som kommer fra en liten by som heter Sandnessjøen. Jeg elsker familie, hester, blogging og venner. Jeg er en yolo-jente, så dette blir en blogg om ting og tang, foto, dagslivet og fakta:)

  Kategorier


  Blogg Mote

  Arkiv


  April 2013 Mars 2013 Januar 2013 Desember 2012 Oktober 2012

  Siste innlegg


  INSTAGRAM KOMKURANSSE! want's Haloo! Lenge siden sist! En stund siden... Sorry for lite blogging!! julen 2012 OUTFITS 21.12.2012 Tips til hva jeg kan skrive innlegg om? god morgen!

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits