etrod -
Forside Add meg Om meg Kontakt

My weekend!Heei!
Nå er det noen dager siden jeg blogget ! Skal skjærpe meg, har ikke så mye og blogge om egentlig... Men på fredagen var jeg, niki og klara på klubben. Vi var i lag med folk fra leirfjord! Jeg og niki avtalte men Harpa og Viktoria at vi skulle komme og besøke de i Leirfjord på lørdagen. Jeg overnattet til niki fra fredag til lørdag, på lørdagen så sto vi opp så ordnet vi oss, så kjørte moren til niki oss til leirfjor. Først var jeg og niki til viktoria så dro vi på coop og var der litt, så kom Dielleza og Harpa. Så dro jeg og niki med bussen hjem ca kl 6. Da vi kom hjem så sporte onkelen min om vi ville sitte barnevakt til Emilia( søskenbarnet mitt) så vi gjorde det! I løpet av kvelden så så vi på film, filmen het Georgia rool. Den var sykt braa! På søndage var jeg bare hjemme i lag med familien.

Hva har dere gjort?
Har dere sett Georgia rool?


Blogges!

 • My weekend  Hallaa!

  I helgen var jeg jo på ForAnkring det var ganske gøy! Jeg kan fortelle mer om hva det er senere. Jeg og niki var de eneste jentene av di som skulle komfirmere seg, så var det en gutt. Vi overnattet der, jeg og niki va våken lenge og bare snakket, spiste godte og potetgull, drakk urge, hørte på musikk, satt på telefonen og ipanden osv... Vi hadde laget og en go plass og sove på! (De to første bildene)
  På søndagsmorgenen så motte vi stå opp kl 8! Uhh

  Resten av søndagen var jeg bare hjemme og i stallen.


  I dag var jeg på skolen, i gymen så laget blue, nora, niki, nora og jeg en dans som bi skal øve på i musikk timene og gym timene, for vi skal vise den frem når vi skal ha foreldrecafe. Etter gymen ble jeg hentet av pappa for jeg skulle til tannlegen og få regulering oppe, så nå har jeg det... Etter vi var til tannlegen dro jeg og pappa til byen for og kjøpe seng til meg! Den var sjukt go!!

  Hva har dere gjort?
  Har dere pusset opp rommet?

  Blogges<3

 • Laurdag!  Heei, dere!

  Nå skal jeg spise, så skal jeg og pappa til byen og se på seng, så frar vi til stalln og gjør arbeidet. Så i 3-tiden drar jeg og Niki til kirka, vi er mini-ledere så vi skal hjelpe til på noe som heter ForAnkring. Jeg vet ikke helt hva det er men det finner vi fort ut av når vi er der. Vi vet bare at barn på 12 år skal være der og åvenatte lamme barna, og ha leker og oppgaver!


  Jeg vet ikke om vi har nett i kirka, så jeg vet ikke om jeg får blogget mer i dag... Kommer hjem i morgen!
  Ha en fin dag!

  Blogges<3

 • Hello november  Heii!

  Har ikke blogget i det siste, har ikke hatt så mye tid til det. Jeg skal prøve og så tid til og svare på spørsmålsrunden i kveld, så følg med!

  Ha en god dag!
  Blogges senere<3

 • 28.08.13  Heei!

  Gårdagen: Jeg våknet 10:30 så spiste jeg frokost, jeg spiste omlett med boller og bønner, så blogget jeg, resten av dagen var jeg bare hjemme og lå på sofaen, til middag spiste vi pinnekjøtt ( bilde lengere ned)


  I dag: sto jeg opp kl 07:15 ordnet meg og dro på skolen. Da jeg kom hjem så skjekket jeg bare face, snap osv.. Så var jeg på føreldremøte kl3, jeg fikk nesten bare ros( ikke for og skryte), bortsett fra leksene, jeg er litt sløv med det... Jeg skal skjerpe meg!!

  Til kveldsmat i dag spiste jeg en frokostblanding med vaniljeyougurt , kiwi og druer! Kjempegodt!

  Jeg tror jeg svarer på spørsmålene i åvermorgen.

  Blogges<3

 • Stallen  Heei folkens!
  Har ikke blogger før i dag, fordi jeg kom nettop hjem fra stallen. Vi dro til stallen ni-hall ti tiden, Tor Inge tok og foret di kl 8, så tok vi di ut da vi kom, så mokket vi alle di boksene vi skulle mokke, veide for, og hørte på musikk! Så foret vi dagforingen og dro hjem i to timer før vi motte tilbake og fore kveldsforingen.


  Det var no egentlig det jeg har gjordt i dag... Sikkert det samme i morgen også.

  På bildene er tina ( den svarte) , hesten til tina, og atina ( den brune) da vi skulle fore ute så fant vi hunn med dekkenet åver halsen! Haha stakkars

  Blogges<3


 • Overnatting  Hei!
  Nå er jeg hos tina, vi hører på musikk og prater. Jeg skal ligge her i natt, så skal vi stå tilig opp i morgen fordi vi skal i stallen, tina har stallhelg...
  Hva gjør du?

 • Boller og brus  Hei!

  I dag etter skolen, så kom jeg hjem til nybakte boller! Så nå sitter jeg og spiser de. Kjempegodt!! Boller, brus og nugatti. Senere skal jeg kansje til byen med niki, det blir gøy om det blir noe av det siden hun skal på klubben:/ hvis ikke hun blir med til byen så skal jeg og mamma til byen, jeg skal kjøpe ny bokse og kansje genser, og jeg må ha nye sokker, alle forsvinner! Haha!
  Blogges senere!

 • Normal dag  Hei!
  I dag var jeg på skolen, vi hadde sånn psykologi dag( vet ikke hva det heter men tror det var det). Vi var i stamneshallen og noen hadde konsert og det kom noen folk og snakket om psykiske ting og sånt.

  Etter skolen så dro jeg hjem og la meg på sofaen og skjekket face, snap osv... Så kom mamma hjem så spiste vi chiken tandori og så på tv. Resten av daen har jeg egentlig bare lugge på sofaen. Slapp dag!

  Justin bieber<3
  Blogges<3

 • min ferie!  Hei!

  Tirsdag: Fikk vi ferie etter og vært på skolen til kl 2, så kom pappa og hentet meg for jeg skulle til tannlegen(jeg har fått reggis nede, men jeg måtte trekke to tenner for og få oppe, så det var det jeg gjorde).

  Onsdag: Dro jeg till mamma, så dro jeg til Marlene(storesøsteren min) så overnattet jeg der.

  Torsdag: Jeg for hjem i 1-2 tiden, så dro jeg til Tina kl 2, vi dro til stallen kl 5, så föret vi bare og dro hjem. Jeg overnattet der i lag med Malin( søskenbarnet til Tina, 99.er).

  Fredag: Vi sto opp hall 8, så dro vi til stallen for vi hadde stallhelg, faren til Sigrun kom med napoli-pizza til oss. vi dro hjem kl hall8. etter det dro jeg hjem.

  Lørdag: Tara (tarafagerstad.blogg.no), mamma og jeg dro till hytta kl 9 på kvelden.

  Søndag: sto vi opp på hytta, så gikk jeg og tara ut på altanen og tok turn bilder. Vi kjørte oss en tur etterpå, så dro vi hjem, så nå sitter jeg bare her og blogger om noe veldig uinteressangt!

   

  Blider:

                      spiltthopp fra gelenderet og ned i gresset

                          vateren

                         stå på hender

                          kuuu
                             Tara og jeg i sofaen på den lille, koselige hytta <3
                               bæææ
                             jeg redigerte et øye på sauen
                               xD
                           :)

          blogges <3


  ~Etrod | Dorte~   

 • Les mer i arkivet November 2013 Oktober 2013 April 2013

  Kategorier


  bilder Blogg Gran canaria hverdag Mote photoshoot spørsmålsrunde

  Arkiv


  November 2013 Oktober 2013 April 2013 Mars 2013 Januar 2013 Desember 2012 Oktober 2012

  Siste innlegg


  My weekend! My weekend Laurdag! Svar på spørsmålsrunden! Hello november 28.08.13 SPØRSMÅLSRUNDE! Stallen Overnatting Boller og brus

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits