oktober 2013

28.08.13

Heei!

Gårdagen: Jeg våknet 10:30 så spiste jeg frokost, jeg spiste omlett med boller og bønner, så blogget jeg, resten av dagen var jeg bare hjemme og lå på sofaen, til middag spiste vi pinnekjøtt ( bilde lengere ned)


I dag: sto jeg opp kl 07:15 ordnet meg og dro på skolen. Da jeg kom hjem så skjekket jeg bare face, snap osv.. Så var jeg på føreldremøte kl3, jeg fikk nesten bare ros( ikke for og skryte), bortsett fra leksene, jeg er litt sløv med det... Jeg skal skjerpe meg!!

Til kveldsmat i dag spiste jeg en frokostblanding med vaniljeyougurt , kiwi og druer! Kjempegodt!

Jeg tror jeg svarer på spørsmålene i åvermorgen.

Blogges<3

SPØRSMÅLSRUNDE!

Heei! I dag har jeg tengt og ha spørsmålsrunde så det er bare og spør i vei! Spør om det er noe du lurer på! Dette blir min første eller andre spørsmålsrunde, tror jeg... Jaja, men bare spør i vei:)
Bilde fra google

Blogges<3

Stallen

Heei folkens!
Har ikke blogger før i dag, fordi jeg kom nettop hjem fra stallen. Vi dro til stallen ni-hall ti tiden, Tor Inge tok og foret di kl 8, så tok vi di ut da vi kom, så mokket vi alle di boksene vi skulle mokke, veide for, og hørte på musikk! Så foret vi dagforingen og dro hjem i to timer før vi motte tilbake og fore kveldsforingen.


Det var no egentlig det jeg har gjordt i dag... Sikkert det samme i morgen også.

På bildene er tina ( den svarte) , hesten til tina, og atina ( den brune) da vi skulle fore ute så fant vi hunn med dekkenet åver halsen! Haha stakkars

Blogges<3


Overnatting

Hei!
Nå er jeg hos tina, vi hører på musikk og prater. Jeg skal ligge her i natt, så skal vi stå tilig opp i morgen fordi vi skal i stallen, tina har stallhelg...
Hva gjør du?

Boller og brus

Hei!

I dag etter skolen, så kom jeg hjem til nybakte boller! Så nå sitter jeg og spiser de. Kjempegodt!! Boller, brus og nugatti. Senere skal jeg kansje til byen med niki, det blir gøy om det blir noe av det siden hun skal på klubben:/ hvis ikke hun blir med til byen så skal jeg og mamma til byen, jeg skal kjøpe ny bokse og kansje genser, og jeg må ha nye sokker, alle forsvinner! Haha!
Blogges senere!

Normal dag

Hei!
I dag var jeg på skolen, vi hadde sånn psykologi dag( vet ikke hva det heter men tror det var det). Vi var i stamneshallen og noen hadde konsert og det kom noen folk og snakket om psykiske ting og sånt.

Etter skolen så dro jeg hjem og la meg på sofaen og skjekket face, snap osv... Så kom mamma hjem så spiste vi chiken tandori og så på tv. Resten av daen har jeg egentlig bare lugge på sofaen. Slapp dag!

Justin bieber<3
Blogges<3

DIY: LEPPESKRUBB

Hei!
Nå har jeg tengt og vise dere hvordan vi lager 2 forskjellige leppeskrubber! Leppeskubber er en skrubb for leppene, den skrubber bort di døde hudcellende og gjør leppende dine silkemyke! Verdt og prøve!!
Nr 1:
Det du trenger: sokker, en boks for å ha det i, noe å lage det på, noe å røre med, mango og olje.
Det du gjør: først moser du mangoen på et fat, så tar du å blander det med sokker oppi boksen, så tillsetter du litt olje. Voilaa!

Nr 2:
Det du trenger: sokker, noe å ha det oppi, noe å røre med og olje.
Det du gjør: først tar du sokkeret oppi den boksen du vill ha det i, så tar du litt olje oppi og blander sammen. Veldig lettvindt!

Bilder:
Sorry for utrolig dårlige bilder, tokk di med ipaden!:/

Prøvde du?
Skal du prøve?

Blogges!
??Etrod | Dorte??

Instagram konkuransse!

Follow me on instagram! @dortehusmofagerstad @fotodorte (fotodorte er bare en bruker der jeg legger ut bilder jeg tar, blir veldig gla om du tar en titt innom!)
Lik 10 bilder, så er du med i konkuranssen om at jeg liker ALLE DINE BILDER! Lykke til! Avslutter kl 9 på kvelden i morgen! Kommenter insta-navnet ditt så tar jeg en titt innom!

Bilder

Hei:)
Nå er vi kommet tilbake fra vega!så nå har jeg orndenlig nett.
Her er bildene jeg lovet og legge ut:

Håper du liker di!:)

Begravelse

Hei!
I dga dro jeg hjem i matfriminuttet fordi jeg og tara skal dra til vega i begravelse i morgen! Har sakt tideligere at farfar døde for en uke siden... Vi skal ta ferga som går i fra byen kl 1, men vi skal på narvesen først og få oss noe og spise. Men nå skal vi dra, så vi snakkes i morgen når vi er kommet hjem, fordi jeg har ikke nett på vega( der vi bor er det ikke nett, og jeg blogger mest med ipaden, så jeg har ikke 3g)
Blogges??

photoshoot

I dag var jeg og lillesøstra mi tara (tarafagerstad.blogg.no) ute og tok litt bilder. Så jeg skal legge ut noen av di!

Her er di:

 

                                pb på face!:)

                           tara:* kommenter!! tarafagerstad.blogg.no 

 

NY HEADER ER PÅ VEI!

<3 Etrod | Dorte <3

photo's by me! + ny header!

heey!

har egentlig ingenting og blogge om, bortsett fra og legge ut bilder. Så da får jeg bare gjøre det, her er noen bilder jeg redigerte i går + ny header!!

             

               den nye headeren! bare midlertidig!!

 

 

 

Syntes om bildene?

 

Blogges!

Etrod | Dorte

..:/


Hei!
Sorry for veldig lite blogging! Har egentlig ikke hatt så mye og skrive om. Men... Jeg melde meg ikke på konfirmasjon-ting, før på tirsdagen, og jeg gjør det som mini-leder i kirka. Og være mini-leder vill si at du er en assistent på en måte, viss det er aramgemanger f.eks: lys våken osv.. Så hjelper du til. Jeg var på min første komfirmantundervisning på onsdagen, men da jeg kom hjem så jeg at pappa hadde tårer i øyene og jeg viste egentlig va det var, for farfaren min har slitt med kreft i va syv år nå, og pappa sa han døde mens jeg var på skolen, det var utrolig trist! Menmen, jeg tror det var det beste for han! Begravelsen blir på vega, på tirsdag. Jeg og mine syv søskenbarn skal synge en sang i begravelsen som heter: himmelseng, av grønneberg.

http://m.youtube.com/watch?v=ReXOLEwNoXw

Syntes om sangen?

Blogges i morgen!

Etrod | Dorte

min ferie!

Hei!

Tirsdag: Fikk vi ferie etter og vært på skolen til kl 2, så kom pappa og hentet meg for jeg skulle til tannlegen(jeg har fått reggis nede, men jeg måtte trekke to tenner for og få oppe, så det var det jeg gjorde).

Onsdag: Dro jeg till mamma, så dro jeg til Marlene(storesøsteren min) så overnattet jeg der.

Torsdag: Jeg for hjem i 1-2 tiden, så dro jeg til Tina kl 2, vi dro til stallen kl 5, så föret vi bare og dro hjem. Jeg overnattet der i lag med Malin( søskenbarnet til Tina, 99.er).

Fredag: Vi sto opp hall 8, så dro vi til stallen for vi hadde stallhelg, faren til Sigrun kom med napoli-pizza til oss. vi dro hjem kl hall8. etter det dro jeg hjem.

Lørdag: Tara (tarafagerstad.blogg.no), mamma og jeg dro till hytta kl 9 på kvelden.

Søndag: sto vi opp på hytta, så gikk jeg og tara ut på altanen og tok turn bilder. Vi kjørte oss en tur etterpå, så dro vi hjem, så nå sitter jeg bare her og blogger om noe veldig uinteressangt!

 

Blider:

                    spiltthopp fra gelenderet og ned i gresset

                        vateren

                       stå på hender

                        kuuu
                           Tara og jeg i sofaen på den lille, koselige hytta <3
                             bæææ
                           jeg redigerte et øye på sauen
                             xD
                         :)

        blogges <3


~Etrod | Dorte~   

på'n igjen!

Nå er det mange månder siden jeg blogget sist! så nå er det på tide at jeg begynner igjenn. Masse har skjedd i mellomtiden men vi kommer til det senere. Akkurat nå så sitter jeg på skolen og ser på film i engelsktimen, vi ser; Jeg, meg og Irene! utrolig bra og morsom!

her er noen inspirasjons bilder:


 

 

blogges!

~Dorte~

Her kan du skrive litt om deg selv. F.eks hvor gammel du er, og hva du skriver om på bloggen din!


Design av:


Ingvild Aasheim